jueves, 10 de febrero de 2011

Pastis de poma




Ingredients
6 pomes
3 ous
150 g. sucre
130 g. mantega a temperatura ambient (punt de pomada)
Un rajolí de conyac
200 g. farina
1 sobre de llevat
Un pessic de sal


Preparació

Encendre el forn a 180º
Pelar i tallar les pomes a quarts i laminar-les(conservar-les agrupades per quarts).

Batre juntament el sucre i els ous, quan estigui espumós i blanquinós afegir-hi la mantega i el conyac i batre-ho fins que quedi tot unit. Afegir-hi a poc a poc la farina amb el royal i la mica de sal i posar-ho en un motlle d’uns 30 cm. i col·locar-hi la poma al damunt , sense desmontar els quarts (tal i com es veu a la foto).
Posar-la al forn que ja esta calent, durant 25 minuts aprox.
Al treure-la del forn ensucrar amb sucre de llustre.

10 comentarios:

  1. hola

    Soc en Lovepreet ami m'agrada Pastis de poma

    Mercès

    ResponderEliminar
  2. Hola Ariadna,

    A mi m'agrada molt pastis de poma, pero amb cireres mes.

    ResponderEliminar
  3. Hola Ariadna,

    esta bò el pastis de poma.

    Mercès.

    ResponderEliminar
  4. Hola Ariadna,

    te bona pinta, però a mi no m'agrada gens el pastís de poma.

    Mercès.

    ResponderEliminar
  5. Hola Ari jo he provat el pastis de poma i si es facil de fer i està molt bo

    ResponderEliminar
  6. hola ari,
    el pastís té bona pinta pero a mi no m'agrada.

    ResponderEliminar
  7. hola arihhhhhhhh, no m'agrada el pastis de poma pero bueno algun dia si k en fotria algun mós.

    Adeú.

    ResponderEliminar
  8. Hola Ari,

    Té bona pinta pero no m'agrada eol pastís de poma.

    Mercès.

    ResponderEliminar
  9. Hola Ari,

    Té bona pinta pero no m'agrada eol pastís de poma.

    Mercès.

    ResponderEliminar